Skriv på din Apple Watch med hjälp av iPhone

Apple Watch är en fantastiskt trevlig produkt att ha på armen för att styra sitt smarta hem, logga träning och mycket mer. Men att skriva in text på klockan är allt annat än en rolig eller mysig upplevelse.

Detta kommer ändras i höst i det kommande watchOS 6 då det kommer gå att använda tangentbordet på din iPhone för att mata in text på klockan. Har ni idag en iPhone och en nyare Apple TV så kommer ni känna igen er i funktionen.

När ett lösenord eller text ska matas in på Apple TV så dyker det upp en förfrågan på iPhone om användaren vill skriva på sin iPhone istället. Precis samma sak kommer ske på Apple Watch. Det kan ju tyckas att det är bättre att bara använda telefonen från början och appen i den men eftersom Apple Watch i höst kommer kunna ha självständiga appar på klockan som inte behöver installeras på iPhone kan detta vara en bra funktion när lösenord och annat ska matas in.

Via Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!