watchOS 6 kommer låta dig radera flertalet inbyggda appar

I det kommande watchOS 6 så kommer du kunna radera en rad olika inbyggda appar på din Apple Watch.

Det kommer att gå att radera alarm, timer, stoppur, fjärrkontroll, kamerafjärrkontrollen, radio, Walkie-Talkie, EKG och appen som säger till dig att ta en paus och andas.

Vissa av Apples appar går redan idag att radera men det kräver att appen finns på både iPhone och Apple Watch. Vissa appar som enbart finns till klockan går idag inte att radera, men detta blir det ändring på. Dessa appar ovan går att ta bort direkt från klockan och det kommer att gå till på samma sätt som på iPhone. Du håller fingret på en app till den börjar dansa och sen kan du trycka på krysset för att radera appen.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!