Med iOS 13 blir det lättare att inte missa att säga upp en prenumeration

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Säg att du prenumererar på Netflix men en dag bestämmer du dig för att ta bort appen från din iPhone eller iPad. Väl borta är livet fantastiskt fram tills dagen innan lön och du ser att de sista hundra kronorna som skulle gå till pizzan har dragits.

Detta är snart ett minne blott tack vare en ny funktion i iOS 13 och iPadOS. Det hela fungerar så att om du tar bort en app där du har en aktiv prenumeration så kommer du mötas av en påminnelse. Du får då ett val att antingen säga upp prenumerationen och ta bort appen, eller behålla prenumerationen och ta bort appen. En helt klart enkel men smidig funktion som är bra för konsumenten, men mindre bra för bolaget som tillhandahåller tjänsten du har prenumererat på.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!