tvOS 13 beta 2 kommer med Wireless Audio Sync

I och med tvOS 13 beta 2 så får vi ta del av fler av godbitarna som Apple har till oss. Igår skrev vi om PiP (Picture in Picture) och i dag kommer det information om att beta 2 innehåller Wireless Audio Sync.

Wireless Audio Sync använder sig av iPhone för att reducera latancy på ljudet från tvn. Det är Steve Moser som noterat att Apple lagt in en funktion för att komma åt problemet med att bild och ljud inte alltid är synkroniserat när det kommer till trådlösa system.

Wireless Audio Sync fungerar som så att AppleTv generar en ton som kan plockas upp av en iPhone eller iPad. Sedan räknar systemet ut hur synkroniseringen till högtalarna ska vara utifrån hur lång tid det tar från att tonen är genererad till att den plockas upp av iPhone eller iPad.

Via: AppleInsider

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!