Dr Mario kommer till iPad och iPhone i sommar

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

Klassiska Dr Mario från Nintendo lanseras till iPhone och iPad den 10 juli. Spelet kan i det närmaste beskrivas som en Tetris-variant där vi skall batalja baskilusker.

Dr Mario World är kostnadsfritt att ladda ner och kommer finansieras via möjligheten att köpa diamenter som i sin tur kan växlas in till olika typer av färdigheter och power-ups. Ja det gamla vanliga.

Du hittar spelet på App Store och kan registrera dig för en nerladdning redan nu.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!