tvOS 13 beta 2 bjuder på picture-in-picture

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Nu kommer samma funktionalitet komma till Apple TV och konstigt nog nämnde Apple inte detta på WWDC. I den senaste betan som lanserades idag så lades det till stöd för picture-in-picture. Det betyder att du kan lämna Netflix-appen eller en valfri streaming-app som har implementerat stöd och fortsatt titta på videon i ena hörnet.

Detta är något som många har önskat under en längre tid och det är helt klart ett trevligt tillskott till Apple TV.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!