Rykte: Apple kommer lansera två iPhone-modeller med 5G nästa år

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Ming säger att Apple kommer lansera tre telefoner nästa år, två flaggskeppsmodeller där den ena har en OLED-skärm på 5,4 tum och den andra en OLED-skärm på 6,7 tum. Det kommer även lanseras en lite billigare modell på 6,1 tum och även den ska ha OLED.

De två flaggskeppsmodellerna kommer även ha stöd för 5G-nätet medans den lite billigare modellen kommer ha stöd för 4G. Det kommer fortsatt vara modem från Qualcomm och Kuo tror att Apple kommer ha sina egna chip redo 2022 eller 2023.

Om dessa rykten stämmer så ser det ut som att Apple har planer på att dra ned skärmstorleken på ett av sina flaggskepp då iPhone XS idag har en skärm på 5,8 tum. Detta är enbart rykten så det hela bör intas med en stor nypa salt.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar
Clean my mac!

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Clean my mac!

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Clean my mac!