Tim Cook håller tal för examenseleverna på Stanford

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Något som ebbades fast i många efter Jobs tal var ”Stay Hungry Stay Foolish”. Tim pratar en hel del om något som ligger Apple varmt om hjärtat just nu - integritet. Han berättade även om att han var helt övertygad om att Jobs skulle överleva cancern och när Jobs väl gick bort blev han otroligt ensam.

I videon ovan kan ni se hela talet och Tim lyckades klämma ur sig ett citat som riktas direkt mot några av deras konkurrenter:

”If you want credit for the good, take responsibility for the bad.”

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!