Avsnitt 261: Marcus Applefors försvarstal

Den här veckan försöker Marcus försvara sina tvivelaktiga beslut om att installera betaversioner på sina iOS-enheter.

Peter är allt annat än nöjd med att ha införskaffat en luftrenare och snörvlar sig igenom hela avsnittet. Marcus och Peter sätter även surgubbe-diagnos på Thor då han inte klarar av att höra fläktar på högvarv eller tangentbordsknackningar under föreläsningar.

Marcus får berätta om några av fynden i iOS 13 och hur Apple-användare framöver kommer att kunna automatisera sina liv än mer. Vi går igenom resultatet av WWDC bingon där Thor blir riktigt glad. Om det är skadeglädje eller vinstglädje får ni lyssna för att ta reda på.Älskar du det vi gör?

Du hittar podden på bland annat iTunes, Acast och Spotify!.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!