Ta en titt på alla iPhone-reklamfilmer som har gjorts

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

Vi kan tacka YouTube-kanalen Hutch för detta som har letat upp varje reklamfilm och slagit ihop dem till en nästan 20-minuter lång film. Allt sker även i rätt ordning så vi börjar med den klassiska ”Hello”-filmen för första iPhone och avslutar det hela med iPhone XR.

Vilken reklamfilm är din favorit? Lämna gärna en kommentar!

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!