Apple har registrerat sju nya MacBook-datorer

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Nu har sju nya MacBook-datorer registrerats i databasen och vilka modeller det rör sig om framgår tyvärr inte. Modellnamnen som har registrerats är A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 och A2251. Samtliga modeller är beskrivna som bärbara enheter och många tror att det rör sig om uppdaterade versioner av MacBook och MacBook Air.

Vi lär inte se några nya datorer nu under sommaren utan enheterna som registrerats ovan kommer med största sannolikhet visas upp när Apple håller låda i september.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!