Spotify gör det lättare att hålla ordning på din musik och podcasts

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Spotify har börjat rulla ut en ny uppdatering där bolaget har uppdaterat sitt UI en aning och gör det enklare för användare att hoppa mellan musik och podcasts. Som ni kan se i bilden ovan kommer det finnas två flikar, en för musik och en för podcasts.

Klickar vi på den nya musikfliken så får vi upp tre kategorier, spellistor, artister och album. En liknande lösning ser vi om vi klickar på podcasts där vi då ser avsnitt, nedladdningar och program. Uppdateringen har sakta börjat rullas ut till användare runt om i världen och ska ha nått alla inom de närmsta dagarna.

Att Spotify menar allvar med sin podcast-satsning har vi sett tidigare då de har köpt upp flera stora plattformar för just podcasts där vi bland annat har Gimlet och Anchor.

Ni har väl inte missat att vi har en podd?

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE