Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify gör det lättare att hålla ordning på din musik och podcasts

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Spotify har börjat rulla ut en ny uppdatering där bolaget har uppdaterat sitt UI en aning och gör det enklare för användare att hoppa mellan musik och podcasts. Som ni kan se i bilden ovan kommer det finnas två flikar, en för musik och en för podcasts.

Klickar vi på den nya musikfliken så får vi upp tre kategorier, spellistor, artister och album. En liknande lösning ser vi om vi klickar på podcasts där vi då ser avsnitt, nedladdningar och program. Uppdateringen har sakta börjat rullas ut till användare runt om i världen och ska ha nått alla inom de närmsta dagarna.

Att Spotify menar allvar med sin podcast-satsning har vi sett tidigare då de har köpt upp flera stora plattformar för just podcasts där vi bland annat har Gimlet och Anchor.

Ni har väl inte missat att vi har en podd?

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.