Apple överklagar rättsfall med oberoende serviceverkstad

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

Apple ger sig inte i fallet mellan dem och en oberoende norsk Apple-reperatör vid namn Henrik Huseby där man anklagar honom för varumärkesintrång.Bakgrunden är att Apple inte vill att Henrik Huseby skall reparera produkter utanför Apples egna servicenät.

Huseby vann i tingsrätten men nu har Apple överklagat. Som vittne har försvarssidan tagit in Louis Rossmann som är verksam inom Right to Repair-rörelsen i USA.

Han passade på att spela in hela förhöret och du kan se det via YouTube ovan. Det är en intressant inblick hur det fungerar och vilka krav Apple-auktoriserade verkstäder har på sig.

Källa: Digi.no.

Kommentarer
4 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE