Dropbox visar upp hur sitt program till macOS kommer att se ut

Dropbox har sett rätt omodernt ut på macOS, webben och till iOS och nu har bolaget visat upp hur nästa version av Dropbox kommer se ut.

Dropbox vill att det ska vara en lika trevlig upplevelse via programmet till macOS, i appen på din iPhone eller iPad och om du besöker deras hemsida. Nu visar bolaget upp sitt nya designspråk som kommer lanseras inom kort för att ge användare en mer enhetlig upplevelse.

Men det är inte bara gränssnittet som är uppdaterat utan det bjuds även på en rad nya funktioner så som integrering med tredjepartsprogram så som Slack och Zoom. Dropbox skriver i sin pressrelease:

”The new Dropbox experience offers a modernized central workspace where users can access all of their files-including web-based and traditional files, seamlessly integrate popular tools, and better coordinate with team members. It's the first time anyone has natively integrated these new modes of work in one place.”

Är du sugen på att testa betan så går det att gå med i bolagets betaprogram genom att klicka här.

Skriven av Marcus Attefors

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE