Dropbox visar upp hur sitt program till macOS kommer att se ut

Dropbox har sett rätt omodernt ut på macOS, webben och till iOS och nu har bolaget visat upp hur nästa version av Dropbox kommer se ut.

Dropbox vill att det ska vara en lika trevlig upplevelse via programmet till macOS, i appen på din iPhone eller iPad och om du besöker deras hemsida. Nu visar bolaget upp sitt nya designspråk som kommer lanseras inom kort för att ge användare en mer enhetlig upplevelse.

Men det är inte bara gränssnittet som är uppdaterat utan det bjuds även på en rad nya funktioner så som integrering med tredjepartsprogram så som Slack och Zoom. Dropbox skriver i sin pressrelease:

”The new Dropbox experience offers a modernized central workspace where users can access all of their files-including web-based and traditional files, seamlessly integrate popular tools, and better coordinate with team members. It's the first time anyone has natively integrated these new modes of work in one place.”

Är du sugen på att testa betan så går det att gå med i bolagets betaprogram genom att klicka här.

Skriven av Marcus Attefors

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE