Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dropbox visar upp hur sitt program till macOS kommer att se ut

Dropbox har sett rätt omodernt ut på macOS, webben och till iOS och nu har bolaget visat upp hur nästa version av Dropbox kommer se ut.

Dropbox vill att det ska vara en lika trevlig upplevelse via programmet till macOS, i appen på din iPhone eller iPad och om du besöker deras hemsida. Nu visar bolaget upp sitt nya designspråk som kommer lanseras inom kort för att ge användare en mer enhetlig upplevelse.

Men det är inte bara gränssnittet som är uppdaterat utan det bjuds även på en rad nya funktioner så som integrering med tredjepartsprogram så som Slack och Zoom. Dropbox skriver i sin pressrelease:

”The new Dropbox experience offers a modernized central workspace where users can access all of their files-including web-based and traditional files, seamlessly integrate popular tools, and better coordinate with team members. It's the first time anyone has natively integrated these new modes of work in one place.”

Är du sugen på att testa betan så går det att gå med i bolagets betaprogram genom att klicka här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.