Apple ryktas vilja köpa Intels tyska modemdivision

Det har länge pratats om att Apple vill bli mindre beroende av andra tillverkare genom att tillverka sina egna modemchipp.

Nu ryktas det att Apple för diskussioner med Intel om att köpa hela deras tyska modemdivision. Det är sidan The Informer som påstår sig ha pålitliga källor med insyn i saken. Det var för inte allt för länge sedan Intel slutade med modem för telefoner då Apple och Qualcomm lyckades lösa sina legala tvister. Tanken var, om Apple och Qualcomm inte kom överens att Intel skulle förse Apple med modemchipp.

Om Apple skulle köpa hela divisionen så skulle det dels betyda att de får tillgång till hundratals ingenjörer och de kommer även närmare sitt mål att bli mer självständiga och inte behöva förlita sig på andra företag när det kommer till komponenter i Apples produkter.

Via The Information
Bild MacObserver

Skriven av Marcus Attefors

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE