Tio appar till iOS och iPadOS vi inte kan leva utan

Vi har nog alla ett par appar som skulle göra våra liv lite tråkigare och gråare om de helt plötsligt försvann, nedan har vi listat våra absoluta favoriter.

Nedan kan ni se vilka våra absoluta favorit-appar är men värt att nämna är att vi har med flit skippat dom vanliga så som Apple Music, Spotify, Facebook, Bank-ID, Youtube - ja ni fattar.

  1. Slack - Bra app som vi på Teknikveckan och 99mac använder för att sköta kommunikation, man kan skapa olika kanaler för olika projekt och det finns även utrymme för att snacka en hel del skit med varandra.

  2. Camera+ - En mer avancerad kamera-app där man kan fota i .raw och även göra betydligt fler inställningar än i Apples egna kamera-app.

  3. Focos - Ännu en kamera-app men denna fokuserar helt på att skapa en bokeh-effekt, likt Apples Portrait Mode.

  4. Vivino - Vår vindrickande Marcus vill ha koll på sina viner och Vivino är en app där man tar kort på viner som man gillar, eller inte gillar och sedan betygsätter. Detta resulterar i att man får rekommendationer på andra viner som kan passa ens smaklökar.

  5. Zlantar -Håller koll på ekonomin och alla jobbiga utgifter man har, man kan även se över sina avtal och prenumerationer (smått ångestframkallande för storshopparen).

  6. Espresso House - Tydligen kan inte Peter Esse leva utan denna, 10% rabatt får man och det var viktigt att betona att företaget startade i Lund.

  7. Waze - Den optimala navigatorn, där användarna själva rapporterar olyckor och köer och diverse ombyggnationer. Hannes håller inte med oss här utan förespråkar istället Here.

  8. Feedly - Bra app om du vill samla nyheter från olika sidor, den kan hantera RSS-feeds, nyckelord, Youtube och mycket annat.

  9. Strava - Träningsapp för dig som springer, cyklar eller simmar - uppskattas av vår träningsnarkoman Thor.

  10. PS Express - Editera dina bilder på iPhone eller iPad ”on-the-go” med denna kompetenta app. Det finns allt från filter till avancerade inställningar och även möjlighet att korrigera bilder och ta bort objekt och annat från den tagna bilden.

Vilka appar skulle ni inte kunna leva utan?