Tio appar till iOS och iPadOS vi inte kan leva utan

Vi har nog alla ett par appar som skulle göra våra liv lite tråkigare och gråare om de helt plötsligt försvann, nedan har vi listat våra absoluta favoriter.

Nedan kan ni se vilka våra absoluta favorit-appar är men värt att nämna är att vi har med flit skippat dom vanliga så som Apple Music, Spotify, Facebook, Bank-ID, Youtube - ja ni fattar.

  1. Slack - Bra app som vi på Teknikveckan och 99mac använder för att sköta kommunikation, man kan skapa olika kanaler för olika projekt och det finns även utrymme för att snacka en hel del skit med varandra.

  2. Camera+ - En mer avancerad kamera-app där man kan fota i .raw och även göra betydligt fler inställningar än i Apples egna kamera-app.

  3. Focos - Ännu en kamera-app men denna fokuserar helt på att skapa en bokeh-effekt, likt Apples Portrait Mode.

  4. Vivino - Vår vindrickande Marcus vill ha koll på sina viner och Vivino är en app där man tar kort på viner som man gillar, eller inte gillar och sedan betygsätter. Detta resulterar i att man får rekommendationer på andra viner som kan passa ens smaklökar.

  5. Zlantar -Håller koll på ekonomin och alla jobbiga utgifter man har, man kan även se över sina avtal och prenumerationer (smått ångestframkallande för storshopparen).

  6. Espresso House - Tydligen kan inte Peter Esse leva utan denna, 10% rabatt får man och det var viktigt att betona att företaget startade i Lund.

  7. Waze - Den optimala navigatorn, där användarna själva rapporterar olyckor och köer och diverse ombyggnationer. Hannes håller inte med oss här utan förespråkar istället Here.

  8. Feedly - Bra app om du vill samla nyheter från olika sidor, den kan hantera RSS-feeds, nyckelord, Youtube och mycket annat.

  9. Strava - Träningsapp för dig som springer, cyklar eller simmar - uppskattas av vår träningsnarkoman Thor.

  10. PS Express - Editera dina bilder på iPhone eller iPad ”on-the-go” med denna kompetenta app. Det finns allt från filter till avancerade inställningar och även möjlighet att korrigera bilder och ta bort objekt och annat från den tagna bilden.

Vilka appar skulle ni inte kunna leva utan?

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE