Nu går det att beställa och aktivera eSIM på nätet hos Tre

Från och med idag underlättar Tre för sina kunder som vill beställa eSIM, en process som minst sagt har varit allt annat än smidig.

Tidigare så gick det till så att kunden beställde eSIM på hemsidan men var därefter tvungen att vänta på en QR-kod som skickas hem med vanlig postgång. Det gick även att bege sig till en fysisk butik och få det aktiverat där. Men från och med idag så blir det hela lite lättare.

Nu räcker det att logga in på Mitt3 på sin dator och beställa eSIM till sin iPhone, iPad och/eller Apple Watch. Efter ett par minuter så är tjänsten igång och därefter går det utmärkt att ha två nummer i samma telefon.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE