Savant Pro Remote - Den ultimata fjärrkontrollen för Apple-användare?

Vi rör oss mer och mer åt hållet att använda rösten istället för att trycka på lampknappar och manuellt öppna ytterdörren och mycket mer. Men hur vore det om det fanns en fjärrkontroll som kan kontrollera saker via rösten och via knapptryckningar?

Savant tror fortfarande att det finns en marknad för multi-fjärrkontroller och bolaget har nu på sin hemsida lagt upp sin senaste produkt ”Pro Remote”. Det är en fjärrkontroll som är lite av en våt dröm för alla som använder Apples produkter.

Den har inbyggt stöd för Siri så med en knapptryckning kan du aktivera röstassistenten för att sätta på din Apple TV, styra dina smarta lampor i hemmet eller sätta på musik i dina HomePods. Den har stöd för att lägga till Sonos, smarta lampor från flertalet stora tillverkare, musiktjänster och mycket mer. Det finns även stöd för profiler vilket betyder att varje familjemedlem kan läggas till i fjärrkontrollen. På undersidan har vi vanliga knappar för navigering och allt annat som en fjärrkontroll har och på ovansidan möts vi av en högupplöst touchskärm. Fjärrkontrollen placeras med fördel i den medföljande dockan där den även laddas.

Lansering ska ske i slutet av juni och någon prislapp har vi ännu inte sett, men det är helt klart en trevlig produkt som kan knyta ihop flertalet saker i hemmet och eventuellt göra livet lite enklare.

Källa Savant