Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Savant Pro Remote - Den ultimata fjärrkontrollen för Apple-användare?

Vi rör oss mer och mer åt hållet att använda rösten istället för att trycka på lampknappar och manuellt öppna ytterdörren och mycket mer. Men hur vore det om det fanns en fjärrkontroll som kan kontrollera saker via rösten och via knapptryckningar?

Savant tror fortfarande att det finns en marknad för multi-fjärrkontroller och bolaget har nu på sin hemsida lagt upp sin senaste produkt ”Pro Remote”. Det är en fjärrkontroll som är lite av en våt dröm för alla som använder Apples produkter.

Den har inbyggt stöd för Siri så med en knapptryckning kan du aktivera röstassistenten för att sätta på din Apple TV, styra dina smarta lampor i hemmet eller sätta på musik i dina HomePods. Den har stöd för att lägga till Sonos, smarta lampor från flertalet stora tillverkare, musiktjänster och mycket mer. Det finns även stöd för profiler vilket betyder att varje familjemedlem kan läggas till i fjärrkontrollen. På undersidan har vi vanliga knappar för navigering och allt annat som en fjärrkontroll har och på ovansidan möts vi av en högupplöst touchskärm. Fjärrkontrollen placeras med fördel i den medföljande dockan där den även laddas.

Lansering ska ske i slutet av juni och någon prislapp har vi ännu inte sett, men det är helt klart en trevlig produkt som kan knyta ihop flertalet saker i hemmet och eventuellt göra livet lite enklare.

Källa Savant

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.