Savant Pro Remote - Den ultimata fjärrkontrollen för Apple-användare?

Vi rör oss mer och mer åt hållet att använda rösten istället för att trycka på lampknappar och manuellt öppna ytterdörren och mycket mer. Men hur vore det om det fanns en fjärrkontroll som kan kontrollera saker via rösten och via knapptryckningar?

Savant tror fortfarande att det finns en marknad för multi-fjärrkontroller och bolaget har nu på sin hemsida lagt upp sin senaste produkt ”Pro Remote”. Det är en fjärrkontroll som är lite av en våt dröm för alla som använder Apples produkter.

Den har inbyggt stöd för Siri så med en knapptryckning kan du aktivera röstassistenten för att sätta på din Apple TV, styra dina smarta lampor i hemmet eller sätta på musik i dina HomePods. Den har stöd för att lägga till Sonos, smarta lampor från flertalet stora tillverkare, musiktjänster och mycket mer. Det finns även stöd för profiler vilket betyder att varje familjemedlem kan läggas till i fjärrkontrollen. På undersidan har vi vanliga knappar för navigering och allt annat som en fjärrkontroll har och på ovansidan möts vi av en högupplöst touchskärm. Fjärrkontrollen placeras med fördel i den medföljande dockan där den även laddas.

Lansering ska ske i slutet av juni och någon prislapp har vi ännu inte sett, men det är helt klart en trevlig produkt som kan knyta ihop flertalet saker i hemmet och eventuellt göra livet lite enklare.

Källa Savant

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE