Apple Watch blir betrodd enhet för tvåfaktorsautentisering i nya watchOS

I det kommande watchOS 6 kommer Apple Watch att kunna användas som betrodd enhet när man använder tvåfaktorsautentisering.

Tvåfaktorsautentisering är något som alla bör ställa in på våra enheter oavsett tillverkare eller tjänst för att höja säkerheten. Väl aktiverat på en iPhone eller Mac så behöver du godkänna till exempel en inloggning på iCloud med din iPad, Mac eller iPhone genom att ange en kod som dyker upp på en betrodd enhet.

En av nyheterna i watchOS 6 som lanseras till Apple Watch i höst är att även den kommer att kunna användas som betrodd enhet. Detta gör allt lite smidigare då koden dyker upp på klockan och den är då bara att knappa in på din andra enhet.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE