Apple släpper iOS 12.3.2 till iPhone 8 Plus

Nu finns det en ny iOS-uppdatering att hämta hem och installera som innehåller ett gäng buggfixar till iPhone 8 Plus.

Uppdateringen ska enligt Apple lösa problemet med att porträttläget inte fungerar som det ska på iPhone 8. Många användare upplever att det inte blir någon ”bokeh”-effekt när porträttläget används men nu ska detta vara ur världen.

Förutom det så är det lite optimeringar och buggfixar men inte mycket mer än så. För att uppdatera din telefon går du till inställningar - allmänt - programuppdatering.

Skriven av Marcus Attefors

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE