Apple släpper iOS 12.3.2 till iPhone 8 Plus

Nu finns det en ny iOS-uppdatering att hämta hem och installera som innehåller ett gäng buggfixar till iPhone 8 Plus.

Uppdateringen ska enligt Apple lösa problemet med att porträttläget inte fungerar som det ska på iPhone 8. Många användare upplever att det inte blir någon ”bokeh”-effekt när porträttläget används men nu ska detta vara ur världen.

Förutom det så är det lite optimeringar och buggfixar men inte mycket mer än så. För att uppdatera din telefon går du till inställningar - allmänt - programuppdatering.

Skriven av Marcus Attefors

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE