Ta en titt på över 250 ändringar i iOS 13 och iPadOS

iOS 13 och iPadOS bjöd på en hel del nyheter så som Dark Mode, stöd för extern hårddisk till iPad och mycket mer. Men utöver de stora nyheterna kring iOS och iPadOS så har det gjorts massvis av förbättringar och ändringar i operativsystemen.

Sidan The 8-bit har skrivit ned allt som de har hittat till iOS 13 och iPadOS och deras lista är nu uppe i 269 nya funktioner och förbättringar.

I listan hittar vi saker som att kunna ladda ned appar oavsett storlek via 4G, WPA3-stöd, Hotspot som inte stänger av sig automatiskt, scanna dokument direkt i appen ”Filer”, dubbletter av bilder döljs automatiskt i Foto-appen och mycket mer.

För att ta en titt på den långa listan kan ni klicka er vidare här.

Skriven av Marcus Attefors

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE