Med iOS 13 kan du radera appar direkt i App Store

De små justeringarna och förbättringarna i iOS 13 som inte togs upp på WWDC hittar sig upp till ytan ju längre användare och utvecklare använder den nya betan.

En smidig funktion är att du nu kan radera appar som du har på din enhet direkt i App Store under uppdateringar. Så får du en uppdatering till en app som du inte längre använder så sveper du bara till vänster på den för att radera.

En annan ändring under App Store är att det inte längre finns en dedikerad flik för uppdateringar då den har tagits bort och blivit utbytt mot Apple Arcade. Så för att komma till uppdateringar behöver man numera klicka på sök-fliken och sedan sin kontobild längst upp till höger.

Skriven av Marcus Attefors

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE