Skicka hemliga nummer direkt till röstbrevlådan

Brukar du strunta i att svara när någon ringer med hemligt nummer? I det kommande iOS 13 kan du välja att skicka dessa automatiskt till röstbrevlådan.

Under samtalsinställningarna i iOS 13 går det nu att slå på så att hemliga nummer skickas direkt till röstbrevlådan. Det betyder att du kan slippa jobbiga undersökningar, telefonförsäljare och annat.

Med funktionen påslagen så märker du aldrig av när ett hemligt nummer ringer till dig förens personen har spelat in ett röstmeddelande. Nackdelen med att ha detta påslaget är att sjukhus och myndigheter ofta ringer med hemligt nummer och lämnar de inget meddelande så vet du aldrig att de har försökt att nå dig. Men vi får hoppas att lämnar ett meddelande på svararen.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE