Sidecar ser ut att bara fungera på nyare Mac-datorer

En väldigt trevlig funktion som kommer komma i macOS Catalina är möjligheten att använda din iPad som en extra skärm - men funktionen ser ut att bara fungera på nyare Mac-datorer.

Utvecklaren Steve Troughton-Smith har hittat lite information i koden till macOS Catalina som pekar på att Sidecar enbart kommer att fungera på lite nyare Mac-datorer. Datorerna som har stöd för funktionen i betan är:

  • Late 2015 27” iMac eller nyare

  • 2017 iMac Pro

  • Mid 2016 MacBook Pro eller nyare

  • Late 2018 Mac Mini eller nyare

  • Late 2018 MacBook Air eller nyare

  • Early 2016 MacBook eller nyare

  • 2019 Mac Pro

Det kan vara så att Apple kommer lansera stöd för äldre enheter framöver men detta är enheterna som stöds just nu. Det är tråkiga nyheter för alla som har lite äldre datorer, och det ser ut att de äldsta iPad-modellerna att stödja Sidecar är iPad Air 2 och iPad Mini 4 som har A8X samt A8-chippet.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE