Så fungerar iPad med mus

I och med kommande iPadOS kommer stöd för mus. Så här fungerar det.

Muspekare på en iPad? Ja i kommande iPadOS kommer stödet. Om du har en iPad Pro med USB-C kan du koppla in via sladd annars får du använda bluetooth.

Tanken är inte att iPadOS skall bli musbaserat och börja konkurrera med macOS utan Apple ser det som ett hjälpmedel för dig som har svårt med touch. Men det fungerar så klart prima för oss alla att använda. Se själva!

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
14 svar

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE