Vi tar oss en titt på iPadOS

Vi lovade oss själva att inte installera första betan av iPadOS och iOS 13 då de brukar innehålla ordentligt med buggar - men vi kunde inte hålla oss.

Så vad är då egentligen nytt och hur kommer iPadOS göra iPad mer effektiv framöver? I videon nedan går vi igenom de största nyheterna så som stöd för mus, flera fönster i en och samma app, det efterlängtade Dark Mode och möjligheten att koppla in externa hårddiskar eller ett USB-minne.

Uppdatering: I videon säger jag att det inte går att koppla ihop iPad med en trådlös mus men flera verkar ha lyckats. Jag har själv provat med Magic Mouse men den lyckas inte koppla upp mot min iPad.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE