Twitter kommer återvända till macOS

I februari 2018 valde Twitter att lägga ned all utveckling till macOS och hänvisade sina användare till att använda Twitter via en webbläsare istället.

Nu verkar bolaget ha ångrat sig då de i en tweet meddelar att iPad-appen av Twitter kommer att komma till macOS. Appen kommer att få full funktionalitet med saker som Dark Mode, drag and drop, notiser, flera fönster, justera storleken på fönster och mycket mer.

"Apple's exciting new technology empowers Twitter to easily bring our entire 1.5 million line code base from iOS to the Mac, allowing ongoing full feature parity with our iPad app, and enhanced with the macOS experience that will make Twitter feel right at home on your Mac."

Att porta sina iPad-appar till macOS kommer bli lättare tack vare ”Project Catalyst” som utvecklare nu har tillgång till. I höst när macOS Catalina lanseras så kommer även den nya Twitter-appen att gå att ladda ned.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!