App Store största nyheten i nya WatchOS

Mer av allt när WatchOS för året 2019 presenteras.

Nästa version av WatchOS bjuder på en alldeles egen App Store. Slut är dagarna då vi fick gissa vilka appar som erbjud en klockversion av sig självt.

Men även nya urtavlor och fler komplikationer.

Bland rent nya appar ser vi röstinspelning och en miniräknare. Bland nya funktioner blir det lättare att hålla reda på mensen för dig som har livmoder samt möjlighet att se hur träningsaktiviteter ökar och minskar över tid, så kallade trender.

Flera nya armband släpps också under dagen, vi ber om att få återkomma hur de ser ut.

Läs mer om Watch OS 6 på Apple.com.

Kommentarer
2 svar

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Att blanda podcasts och musik är inte optimalt och nu har Spotify börjar skicka ut en uppdatering som ger oss en betydligt bättre överblick.

Den där stressande känslan när man möts av en pop-up på sin iPhone och den frågar om det inte är dags att gå ned till low-power-mode för att telefonen har 20 procent kvar är inte rolig. I samma ögonblick inser man att powerbanken ligger hemma, eller så var man duktig och tog med den men självklart är även den slut på batteri.

Analysfirman IDC har släppt en ny rapport där de har granskat telefonleveranser i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) för första kvartalet.

Apple uppskattar inte att oberoende serviceverkstäder lagar Apple-produkter och överklagar dom i Norge. Expertvittne spelade in förhöret.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE