Apple TV får stöd för flera användare

Ny hemskärm, skärmsläckare och stöd för flera användare definierar nya tvOS.

Apple TV får stöd för flera användare i och med uppdateringen av tvOS som presenterades på WWDC idag. Till det kommer en ny hemskärm som visar innehåll i stället för statisk bakgrund.

Det betyder att du kan ha ett konto för dina barn, ett för dig och ett för din fru. Apple Music till Apple TV får även stöd för låttexter i helskärm när man lyssnar eller tittar på musik - en funktion man klädsamt lånat från Spotify. En annan stor nyhet är att Apple TV får stöd för Xbox One och Playstation 4 handkontroll vilket förhoppningsvis kommer öka spelandet på Apple TV framöver.

Det bjuds även på en rad nya skärmsläckare från ett helt nytt universum - nämligen det under ytan.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
27 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE