Homepod blir billigare – men är fortfarande inte släppt i Sverige

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apples Siri-försedda högtalare Homepod har nu funnits till försäljning i ett drygt år, och trots begränsningar vad gäller funktioner är de flesta överens om att ljudet är riktigt bra.

Nu verkar Apple satsa på att ge försäljningen en skjuts, för företaget har gjort en ovanlig prissänkning i alla länder där Homepod säljs. Numera ligger priset på 299 dollar jämfört med det tidigare 349 dollar. Det är alltså en prissänkning på cirka 15 procent, och kan säkert få fler att ge Apples högtalare ett försök.

Tyvärr finns Homepod fortfarande inte att köpa officiellt i Sverige, och gissningsvis är det högtalarversionen av Siri på svenska som är det som tar tid. I dagsläget säljs Homepod i USA, Storbritannien, Australien, Frankrike, Tyskland, Kanada, Mexiko, Spanien och Kina.

Att Apple vill ta fram egna systemchipp har det länge talats om och många tror att i alla fall vissa av deras framtida datorer kommer att ha deras egna ARM-processorer.

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE