Homepod blir billigare – men är fortfarande inte släppt i Sverige

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apples Siri-försedda högtalare Homepod har nu funnits till försäljning i ett drygt år, och trots begränsningar vad gäller funktioner är de flesta överens om att ljudet är riktigt bra.

Nu verkar Apple satsa på att ge försäljningen en skjuts, för företaget har gjort en ovanlig prissänkning i alla länder där Homepod säljs. Numera ligger priset på 299 dollar jämfört med det tidigare 349 dollar. Det är alltså en prissänkning på cirka 15 procent, och kan säkert få fler att ge Apples högtalare ett försök.

Tyvärr finns Homepod fortfarande inte att köpa officiellt i Sverige, och gissningsvis är det högtalarversionen av Siri på svenska som är det som tar tid. I dagsläget säljs Homepod i USA, Storbritannien, Australien, Frankrike, Tyskland, Kanada, Mexiko, Spanien och Kina.

Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!