Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper trådlösa hörlurarna Powerbeats Pro

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.

Hörlurstillverkaren Beats ägs av Apple, och har precis lanserat den nya modellen Powerbeats Pro. Hörlurarna är helt trådlösa och bygger på samma teknologi som Apples egna Airpods, och drivs med företagets egna H1-krets. Designmässigt följer lurarna samma stil som tidigare Powerbeats-modeller, men saknar en sladd som binder ihop de båda lurarna med varandra.

Precis som Airpods förvaras Powerbeats Pro i ett fodral som också laddar lurarna. Till skillnad från Airpods har tyvärr fodralet inte stöd för trådlös laddning. Fodralets laddning räcker till 24 timmars uppspelning, men själva hörlurarna har längre batteritid än Airpods på upp till nio timmar. Fem minuter laddning i fodralet räcker till 1,5 timmes speltid, och 15 minuter hela 4,5 timmar. Stöd för funktionen "Hej Siri" finns också.

Powerbeats är svett- och vattentåliga, vilket inte är så konstigt eftersom de är avsedda för träning. De som föredrar hörlurar av in-ear-modell kanske också kommer att föredra dessa framför Airpods. Dessutom har Powerbeats plats för knappar för att svara på telefonsamtal, spela upp musik och även reglera volymen. Precis som Airpods har Powerbeats Pro en sensor så att de kan sluta spela musik automatiskt när de plockas ut ur öronen.

Powerbeats Pro finns i fyra färger; elfenben, marinblå, mossgrön och svart. Priset är 2 790 kronor inklusive moms, och lurarna börjar säljas i maj.

Källa: Beats by Dr Dre

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.