Skisser på kameralösningen i nästa Iphone

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

När telefontillverkaren Huawei skulle lansera telefonen Mate 20 Pro med tre kameror och en blixt valde de att placera dessa i ett kvadratiskt upplägg, medan Samsung valde en horisontell rad med Galaxy S10-familjen. Det har tidigare ryktats om att Apple skulle välja en liknande lösning som Huaweis, men nya kreativa skisser visar ett väldigt annorlunda alternativt upplägg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det är Twitter-användaren Phone Designer, som levererat ett antal snygga telefonskisser tidigare, som skapat skissen för kameralösningen i nästa generations Iphones. Här har de valt att placera de tre kamerorna i en triangel som vilar på sidan, och blixten har placerats anonymt ovanför den ena kameran. Denna design undviker kamerabulor, och särskiljer sig från de upplägg som konkurrenterna använder.

Vad tycker du om designen, läckert och unikt eller gräsligt och olikt Apples designfilosofi? De första faktiska läckorna för nästa generations Iphones lär dyka upp inom de närmaste månaderna, men till dess får vi nöja oss med spekulationer likt denna.

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.