Skisser på kameralösningen i nästa Iphone

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

När telefontillverkaren Huawei skulle lansera telefonen Mate 20 Pro med tre kameror och en blixt valde de att placera dessa i ett kvadratiskt upplägg, medan Samsung valde en horisontell rad med Galaxy S10-familjen. Det har tidigare ryktats om att Apple skulle välja en liknande lösning som Huaweis, men nya kreativa skisser visar ett väldigt annorlunda alternativt upplägg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det är Twitter-användaren Phone Designer, som levererat ett antal snygga telefonskisser tidigare, som skapat skissen för kameralösningen i nästa generations Iphones. Här har de valt att placera de tre kamerorna i en triangel som vilar på sidan, och blixten har placerats anonymt ovanför den ena kameran. Denna design undviker kamerabulor, och särskiljer sig från de upplägg som konkurrenterna använder.

Vad tycker du om designen, läckert och unikt eller gräsligt och olikt Apples designfilosofi? De första faktiska läckorna för nästa generations Iphones lär dyka upp inom de närmaste månaderna, men till dess får vi nöja oss med spekulationer likt denna.

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar

Att Apple vill ta fram egna systemchipp har det länge talats om och många tror att i alla fall vissa av deras framtida datorer kommer att ha deras egna ARM-processorer.

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE