Airpower är officiellt nedlagd

Du som optimistiskt hoppats på att Apple till slut skulle lansera laddningsplattan Airpower kan sluta hoppas.

Airpower är Apples trådlösa laddningsplatta som presenterades i samband med avtäckandet av Iphone X och Iphone 8 i september 2017. Det var en laddningsplatta där du skulle kunna placera allt från telefoner till klockor och hörlurar. Jag skriver dåtid, för nu har Apple själva bekräftat att man inte tänker lansera produkten.

I en intervju med publikationen Techcrunch har Apples Ran Riccio sagt följande:

Efter idoga försök har vi kommit fram till slutsatsen att Airpower inte kommer nå våra höga kvalitetsstandarder och vi har därför avslutat projektet. Vi ber om ursäkt till alla kunder som sett fram emot den här lanseringen. Vi tror fortsatt att framtiden är trådlös och vi hänger oss till att utveckla den trådlösa upplevelsen framåt".

99-redaktionens Jakob Nilsson får alltså hänga läpp över att hans profetia om att Airpower minsann skulle lanseras till slut inte stämmer. Är ni besvikna över att den inte lanseras, eller har ni löst det med andra lösningar ni är nöjda med?

Källa: Macrumors

Kommentarer
49 svar

Att Apple vill ta fram egna systemchipp har det länge talats om och många tror att i alla fall vissa av deras framtida datorer kommer att ha deras egna ARM-processorer.

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE