Airpower är officiellt nedlagd

Du som optimistiskt hoppats på att Apple till slut skulle lansera laddningsplattan Airpower kan sluta hoppas.

Airpower är Apples trådlösa laddningsplatta som presenterades i samband med avtäckandet av Iphone X och Iphone 8 i september 2017. Det var en laddningsplatta där du skulle kunna placera allt från telefoner till klockor och hörlurar. Jag skriver dåtid, för nu har Apple själva bekräftat att man inte tänker lansera produkten.

I en intervju med publikationen Techcrunch har Apples Ran Riccio sagt följande:

Efter idoga försök har vi kommit fram till slutsatsen att Airpower inte kommer nå våra höga kvalitetsstandarder och vi har därför avslutat projektet. Vi ber om ursäkt till alla kunder som sett fram emot den här lanseringen. Vi tror fortsatt att framtiden är trådlös och vi hänger oss till att utveckla den trådlösa upplevelsen framåt".

99-redaktionens Jakob Nilsson får alltså hänga läpp över att hans profetia om att Airpower minsann skulle lanseras till slut inte stämmer. Är ni besvikna över att den inte lanseras, eller har ni löst det med andra lösningar ni är nöjda med?

Källa: Macrumors

Kommentarer
49 svar

Alla känner vi till historien om när Steve Jobs och Steve Wozniak skapade den första äppleprydda datorn i ett garage i Kalifornien. Men vad vet vi egentligen om världens mest igenkända äpple?

Sonos har idag valt att gå ut och meddela på sin blogg att vissa av deras äldre produkter inte längre kommer att få framtida uppdateringar.

När Disney+ lanserades den 12 november 2019 så lös de med sin frånvaro här i Sverige, men nu har Disney meddelat när tjänsten kommer hit.

Självklart florerar redan rykten om nästkommande iPhone-modeller. Ett av ryktena är ett förbättrat Face ID-system med 3D-teknik.

Om du äger en iPad Pro (2018) vill säga. För nu kan den som vill pressa bilduppdateringen på sin iPad Pro till max prova att spela Fortnite i 120fps.

Apple har i dagarna berättat om flera nya serier som kommer till deras streamingtjänst Apple TV+ under våren och sommaren. Allt från tecknade musikaler till dokumentärer om knasiga hem.