Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google IO 2019 fokuserar på Android Q

Schemat för årets upplaga av Googles utvecklarevent har släppts och i centrum står Android Q, speltjänsten Stadia, Google Assistent och mer.

Årets upplaga av Googles utvecklarevent I/O 2019 äger rum mellan 7 till 9 maj, och precis som tidigare år erbjuder eventet både en insikt i vad Google jobbar på och chansen för utvecklare att kavla upp ärmarna och lära sig hur den nya tekniken ska nyttjas.

För oss som inte är utvecklare och inte reser till Googles högkvarter i Mountain View i Kalifornien blir den stora behållningen med eventet den inledande öppningspresentationen där Google presenterar nyheterna som konsumenter kommer kunna ta del av. Detta betyder i regel en ny version av operativsystemet Android, vilket i år kommer representeras av Android Q. Ett väntat fokus för systemet är nyheterna inom gränssnitt för vikbara telefoner.

För ett år sedan häpnades vi över AI-telefonsystemet Duplex. Blir vi lika golvade av något annat i år?

Förutom nyheter om Android Q ska Google IO 2019 också fokusera på sessioner om den strömmande speltjänsten Google Stadia, och det är inte omöjligt att något om denna kommer visas även under öppningspresentationen. Det kommer även finnas sessioner om designspråket Material Design, självkörande bilar, digitala betalningar, maskininlärning, Google Assistent, Android TV och mycket mer.

Den 8 maj ska utvecklare kunna ta del av en hel del sessioner runt digitalt välmående och förstärkt verklighet (AR), och det är inte helt otänkbart att öppningspresentationen kommer visa upp en del nyheter inom dessa områden för Android Q. Det officiella schemat avslöjar inga sessioner för det framtida operativsystemet Fuchsia OS, så det verkar inte som att detta är tillräckligt nära i tid för att tillägnas egna sessioner.

Öppningspresentationen för Google IO 2019 äger rum klockan 18.00 den 7 maj, det återstår att se hur många spännande nyheter vi får se denna gång.

Källa: Google IO 2019

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.