IOS 12.2 avslöjar kommande lurarna Powerbeats Pro

Dolda animationer och bilder i IOS 12.2 avslöjar ett par sladdlösa Powerbeats Pro. Lurarna kommer i svart eller vitt och verkar lanseras redan nästa månad.

För den som väntar på ett par svarta Airpods – gärna i en in-ear-variant – kanske ett par svarta Powerbeats Pro kan vara något. Vad är nu detta undrar du? Jo IOS 12.2 som nyligen släpptes innehåller dolda bilder och animationer som visar upp en ny hörlursmodell från Apple-ägda Beats. Detta sammanfaller väl med en rapport från förra veckan som också nämner nya Beats-lurar.

De nya Beats-lurarna ser ut att vara trådlösa precis som Airpods, sägs få den nya H1-kretsen från den senaste generationen Airpods och stöd för "Hej Siri". De syns i vitt eller svart med namnet Powerbeats Pro. Det finns också en bild på laddningsfodralet. Enligt rapporten från förra veckan kommer de att lanseras nästa månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Designen på lurarna är mycket lik de befintliga Powerbeats 3, med byglar runt öronen för att hålla dem på plats under mer intensiv träning. Powerbeats 3 erbjuder upp till 12 timmars batteritid, troligen kommer de här helt trådlösa lurarna att erbjuda kortare batteritid, men som i fallet med Airpods kompenserar batterifodralet för detta då man snabbt och enkelt kan ladda lite extra även när man är ute och rör sig.

Vad säger du? Kan ett par svarta Powerbeats Pro vara något nu när vi inte verkar få se en svart version av Airpods?

Källa: 9to5mac