IOS 12.2 avslöjar kommande lurarna Powerbeats Pro

Dolda animationer och bilder i IOS 12.2 avslöjar ett par sladdlösa Powerbeats Pro. Lurarna kommer i svart eller vitt och verkar lanseras redan nästa månad.

För den som väntar på ett par svarta Airpods – gärna i en in-ear-variant – kanske ett par svarta Powerbeats Pro kan vara något. Vad är nu detta undrar du? Jo IOS 12.2 som nyligen släpptes innehåller dolda bilder och animationer som visar upp en ny hörlursmodell från Apple-ägda Beats. Detta sammanfaller väl med en rapport från förra veckan som också nämner nya Beats-lurar.

De nya Beats-lurarna ser ut att vara trådlösa precis som Airpods, sägs få den nya H1-kretsen från den senaste generationen Airpods och stöd för "Hej Siri". De syns i vitt eller svart med namnet Powerbeats Pro. Det finns också en bild på laddningsfodralet. Enligt rapporten från förra veckan kommer de att lanseras nästa månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Designen på lurarna är mycket lik de befintliga Powerbeats 3, med byglar runt öronen för att hålla dem på plats under mer intensiv träning. Powerbeats 3 erbjuder upp till 12 timmars batteritid, troligen kommer de här helt trådlösa lurarna att erbjuda kortare batteritid, men som i fallet med Airpods kompenserar batterifodralet för detta då man snabbt och enkelt kan ladda lite extra även när man är ute och rör sig.

Vad säger du? Kan ett par svarta Powerbeats Pro vara något nu när vi inte verkar få se en svart version av Airpods?

Källa: 9to5mac

Kommentarer
23 svar

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

iPhone SE ryktas uppdateras inom ett år från flera källor som påstår att den får någon av de senaste chippen med 5G.

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.