Galaxy Fold kan förbokas 26 april

Årets första stora vikbara flaggskeppsmobil kommer kunna förbokas hos utvalda återförsäljare och operatörer fredagen den 26 april.

Vikbara telefoner kommer utan tvekan bli en av årets stora tekniknyheter på mobilfronten, och för oss på svenska marknaden blir det den tveklöst största då 5G-nätverken inte är etablerade här än. Samsung Galaxy Fold är den mest uppmärksammade av dessa, och mot slutet av april kan otåliga entusiaster förboka enheten.

Samsung Galaxy Fold är en kombination av en mindre yttre skärm på 4,6 tum som används när telefonen är ihopvikt, men när telefonen viks ut visas den 7,3 tum stora Super AMOLED-skärmen på insidan. Det har nyligen framkommit att alla Galaxy Fold-enheter kommer använda Qualcomm Snapdragon 855, även internationellt, vilket alltså innebär att Samsungs egna Exynos-kretsar inte nyttjas här.

Samsung Galaxy Fold ska kunna förbokas på Samsung.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 26 april, inför lanseringen den 3 maj. Exakt vilka återförsäljare och operatörer som erbjuder förbokning på svenska marknaden är i skrivande stund oklart. Prislappen blir cirka 25 000 kronor.

Källa: Samsung Newsroom

Kommentarer
48 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.