Galaxy Fold kan förbokas 26 april

Årets första stora vikbara flaggskeppsmobil kommer kunna förbokas hos utvalda återförsäljare och operatörer fredagen den 26 april.

Vikbara telefoner kommer utan tvekan bli en av årets stora tekniknyheter på mobilfronten, och för oss på svenska marknaden blir det den tveklöst största då 5G-nätverken inte är etablerade här än. Samsung Galaxy Fold är den mest uppmärksammade av dessa, och mot slutet av april kan otåliga entusiaster förboka enheten.

Samsung Galaxy Fold är en kombination av en mindre yttre skärm på 4,6 tum som används när telefonen är ihopvikt, men när telefonen viks ut visas den 7,3 tum stora Super AMOLED-skärmen på insidan. Det har nyligen framkommit att alla Galaxy Fold-enheter kommer använda Qualcomm Snapdragon 855, även internationellt, vilket alltså innebär att Samsungs egna Exynos-kretsar inte nyttjas här.

Samsung Galaxy Fold ska kunna förbokas på Samsung.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 26 april, inför lanseringen den 3 maj. Exakt vilka återförsäljare och operatörer som erbjuder förbokning på svenska marknaden är i skrivande stund oklart. Prislappen blir cirka 25 000 kronor.

Källa: Samsung Newsroom

Kommentarer
48 svar

Att Apple vill ta fram egna systemchipp har det länge talats om och många tror att i alla fall vissa av deras framtida datorer kommer att ha deras egna ARM-processorer.

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE