Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy Fold kan förbokas 26 april

Årets första stora vikbara flaggskeppsmobil kommer kunna förbokas hos utvalda återförsäljare och operatörer fredagen den 26 april.

Vikbara telefoner kommer utan tvekan bli en av årets stora tekniknyheter på mobilfronten, och för oss på svenska marknaden blir det den tveklöst största då 5G-nätverken inte är etablerade här än. Samsung Galaxy Fold är den mest uppmärksammade av dessa, och mot slutet av april kan otåliga entusiaster förboka enheten.

Samsung Galaxy Fold är en kombination av en mindre yttre skärm på 4,6 tum som används när telefonen är ihopvikt, men när telefonen viks ut visas den 7,3 tum stora Super AMOLED-skärmen på insidan. Det har nyligen framkommit att alla Galaxy Fold-enheter kommer använda Qualcomm Snapdragon 855, även internationellt, vilket alltså innebär att Samsungs egna Exynos-kretsar inte nyttjas här.

Samsung Galaxy Fold ska kunna förbokas på Samsung.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 26 april, inför lanseringen den 3 maj. Exakt vilka återförsäljare och operatörer som erbjuder förbokning på svenska marknaden är i skrivande stund oklart. Prislappen blir cirka 25 000 kronor.

Källa: Samsung Newsroom

Kommentarer
48 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.