Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EKG-funktionen i Apple Watch kan snart komma till europeiska marknader

Apple har släppt IOS 12.2 som mestadels bjuder på buggfixar. Nya ledtrådar i dokumentationen gör det troligt att EKG-funktionen för Apple Watch kommer till Europa med kommande Watch OS 5.2.

Med Apple Watch Series 4 introducerade Apple en EKG-funktion, men än så länge fungerar den enbart i USA. Efter det nyligen avverkade eventet den 25 mars släppte Apple IOS 12.2 med några nya Animoji, stöd för nya Airpods och ett gäng säkerhets- och buggfixar.

Av dokumentationen till den nysläppta versionen framgår att EKG-funktionen kan komma till nya marknader tillsammans med kommande Watch OS 5.2. Dokumentationen beskriver EKG-funktionen och att den finns i Apple Watch Series 4 med Watch OS 5.1.2 eller senare i USA, men nämner också "icke-amerikanska regioner" och Watch OS 5.2.

IOS 12.2 lägger också till en CE-märkning specifik för EKG-funktionen, vilket gör det troligt att dessa nya marknader inkluderar länder inom EEA-området, vilket inkluderar alla EU-länder och Island, Lichtenstein och Norge.

Watch OS 5.2 betatestas nu och skulle alltså kunna göra EKG-funktionen tillgänglig på fler marknader när den släpps – vilket antagligen sker senare den här veckan.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.