Netflix testar billigt mobilfokuserat abonnemang

Ett nytt Netflix-abonnemang ska testas på några marknader, som begränsar användningen till mobila enheter i utbyte mot billigare prislapp.

Du som av olika anledningar inte hinner titta på Netflix-innehåll på din tv utnyttjar kanske inte allt du betalar för med abonnemanget. Det verkar dock som att Netflix funderar på denna grupp användare då de börjat testa ett billigare abonnemang som endast är till för mobila användare.

Abonnemanget som testas kostar 3,63 amerikanska dollar, vilket motsvarar cirka 35 kronor. Utöver att vara begränsat till mobila enheter antyder Netflix att abonnemanget kanske kommer kunna växla till kortare betalningsperioder än dagens månatliga betalningar. Den som tittar på Netflix i mobilen i perioder kommer kanske kunna välja att betala för exempelvis två veckor istället för fyra.

Citatet från Netflix:

Vi tittar alltid på olika sätt att göra Netflix lättare att njuta av och mer tillgängligt. Vi kommer testa olika alternativ i utvalda länder där medlemmar kan, exempelvis, titta på Netflix i mobilen till ett billigare pris och prenumerera under kortare tidsperioder.

Ett av länderna där de mobilfokuserade abonnemangen testas är Indien, men Netflix har inte presenterat vilka ytterligare länder som kommer inkluderas i testet.

Skulle ett mobilfokuserat abonnemang vara intressant, eller är en tv-baserad enhet ett måste för ditt Netflix-tittande?

Källa: The Verge

Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!