Så ser du Apple-eventet ikväll

Ikväll klockan 18 svensk tid drar Apple igång årets första event som också livesänds för alla oss som blev utan en inbjudan till Apple Park i Cupertino, USA. Så här tittar du.

För ett tag sedan skickade Apple ut inbjudningar till utvalda gäster att komma till Steve Jobs Theater den 25 mars klockan 18 svensk tid. Det är ikväll det. Alla vi som inte fått någon inbjudan kan dock se fram emot att se på presentationen som livesänds.

Vanligtvis inleder Apple sändningen 10 minuter innan utsatt tid, men nu är de lite extra skämtsamma och har redan börjat sändningen (som mestadels visar en tom scen). Men då och då händer det grejer. Skådespelaren Chris Evans har exempelvis försökt ringa in. Evans har en roll i den kommande Apple-serien Defending Jacob.

På Twitter har användare delat med sig av roliga saker som hänt under tiden som sändningen pågått.

Det går att se Apples keynote via deras webbplats, apple.com/apple-events. Det fungerr bäst i Safari, men också Chrome och Edge brukar fungera. Har du en Apple TV kan du ladda ned en speciell Apple Events-app och se på sändningen där.

Har du inte tid att titta direkt ikväll kommer hela presentationen upp på Apples Youtube-kanal efteråt.

Vi på redaktionen kommer självklart att kika på eventet och rapportera om nyheterna. Häng med oss här i kommentarstråden både före, under och efter!

Senaste nytt om mars-eventet:
Om du bara vill hålla koll på en enda länk fram till och efter eventet är det här taggen för dig: apple-mars-2019.

Kommentarer
104 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!