Ny bild på Airpower dyker upp i källkoden på Apples webbsida

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

Airpower är ett tillbehör för trådlös laddning av ett flertal Apple-produkter, och den presenterades tillsammans med Iphone X under hösten 2017. Sedan dess har det varit otypiskt tyst om produkten från Apples håll, och trots ihärdig optimism från 99-redaktionens egna Jakob Nilsson har tiden gått utan uppdateringar om lanseringen. Nu har det dock dykt upp tecken på att lanseringen sker inom kort.

De flitiga grävarna hos Macrumors har gått igenom koden för Apples webbplats och lyckats upptäcka en ny produktbild på produktsidan för Airpower. Bilden visar en Iphone XS och de nya trådlösa Airpods-hörlurarna som presenterades blott tidigare i veckan. Tidigare produktbilder har visat en Iphone X och Apple Watch-klocka på Airpowe-laddaren.

En annan bit information som ytterligare stärker tecknen på att en lansering är nära förestående kommer från den Taiwanesiska publikationen Digitimes som pratat med källor inom branschen som påstår att komponenttillverkaren Lite-On Semiconductor, som tillverkar komponenter som används i den här typen av produkter, väntar sig fördubblade intäkter för andra kvartalet då deras komponenter ska användas i Apple Airpower.

Slutet av mars är inte långt borta, så väldigt snart vet vi om Jakob och alla andra som tröstlöst trott på en Airpower-lansering får rätt i sin sak.

Källa: Macrumors, Digitimes

Kommentarer
16 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!