Ny bild på Airpower dyker upp i källkoden på Apples webbsida

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

Airpower är ett tillbehör för trådlös laddning av ett flertal Apple-produkter, och den presenterades tillsammans med Iphone X under hösten 2017. Sedan dess har det varit otypiskt tyst om produkten från Apples håll, och trots ihärdig optimism från 99-redaktionens egna Jakob Nilsson har tiden gått utan uppdateringar om lanseringen. Nu har det dock dykt upp tecken på att lanseringen sker inom kort.

De flitiga grävarna hos Macrumors har gått igenom koden för Apples webbplats och lyckats upptäcka en ny produktbild på produktsidan för Airpower. Bilden visar en Iphone XS och de nya trådlösa Airpods-hörlurarna som presenterades blott tidigare i veckan. Tidigare produktbilder har visat en Iphone X och Apple Watch-klocka på Airpowe-laddaren.

En annan bit information som ytterligare stärker tecknen på att en lansering är nära förestående kommer från den Taiwanesiska publikationen Digitimes som pratat med källor inom branschen som påstår att komponenttillverkaren Lite-On Semiconductor, som tillverkar komponenter som används i den här typen av produkter, väntar sig fördubblade intäkter för andra kvartalet då deras komponenter ska användas i Apple Airpower.

Slutet av mars är inte långt borta, så väldigt snart vet vi om Jakob och alla andra som tröstlöst trott på en Airpower-lansering får rätt i sin sak.

Källa: Macrumors, Digitimes

Kommentarer
16 svar

Alla känner vi till historien om när Steve Jobs och Steve Wozniak skapade den första äppleprydda datorn i ett garage i Kalifornien. Men vad vet vi egentligen om världens mest igenkända äpple?

Sonos har idag valt att gå ut och meddela på sin blogg att vissa av deras äldre produkter inte längre kommer att få framtida uppdateringar.

När Disney+ lanserades den 12 november 2019 så lös de med sin frånvaro här i Sverige, men nu har Disney meddelat när tjänsten kommer hit.

Självklart florerar redan rykten om nästkommande iPhone-modeller. Ett av ryktena är ett förbättrat Face ID-system med 3D-teknik.

Om du äger en iPad Pro (2018) vill säga. För nu kan den som vill pressa bilduppdateringen på sin iPad Pro till max prova att spela Fortnite i 120fps.

Apple har i dagarna berättat om flera nya serier som kommer till deras streamingtjänst Apple TV+ under våren och sommaren. Allt från tecknade musikaler till dokumentärer om knasiga hem.