Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Telia släpper e-SIM till Apple Watch 29 mars

Nästa vecka kan du beställa e-SIM till Apple Watch hos Telia, något som sedan tidigare varit möjligt hos operatörerna Telenor och Tre.

Att kunna lämna telefonen hemma och helt och hållet förlita sig på sin Apple Watch för uppkopplade behov har varit möjligt i två år nu. Apple Watch med LTE-uppkoppling gjordes möjligt tack vare e-SIM, där SIM-kortet lagras digitalt i enheten istället för ett fysiskt kort. I Sverige har Telenor och Tre sedan tidigare erbjudit detta, och nu ansluter Telia till gänget.

Apple Watch med e-SIM blir tillgängligt den 29 mars och Telia har publicerat en informationssida där man kan läsa vad som gäller. Det som krävs för att kunna använda e-SIM är dels en LTE-modell av Apple Watch Series 3 eller senare och dels en Iphone 6 eller senare på telefonsidan. Det krävs också ett Mobil Komplett-abonnemang. Du som är Telia-kund kan skicka sms för att få reda på om ditt abonnemang är redo för e-SIM.

Nu är det bara Tele2 av de stora operatörerna som ännu inte har kopplat på stöd för e-SIM. Det finns tecken på att sådant stöd är på gång, men ännu finns det ingen officiell lanseringslucka hos Tele2.

Källa: Telia

Kommentarer
24 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.