Missa inte Ida i Teknikhjälpen

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.

Nu på söndag kl 12 drar En podd om teknik (tidigare Slashat), igång sin sista sändning som direktsänds med video. Efter tio år bakom mikrofonerna har det blivit dags att avrunda och det gör Jezper Söderlund, Johan Larsson och Magnus Jonasson med en maratonsändning de kallar för Teknikhjälpen.

Enligt det preliminära schemat kommer jag att vara med i sändningen med start strax efter 14:00 för att prata om kroppsburen teknik (wearables). Sändningen hittar du via Youtube här ovan, men kommer också att sändas via Facebook om du hellre tittar där.

Efteråt kommer EPOT-gänget att klippa upp sändningen i delar och lägga upp som avsnitt som kommer ut under våren i vad som blir den tredje och sista säsongen av En podd om teknik.

Om du vill skänka pengar till Teknikhjälpen

Har du en fråga till EPOT-gänget, något du vill kommentera, eller något du tycker att de ska ta upp (se ämnen nedan), så bifogar du din fråga/meddelande i Swish-texten. EPOT-bössan är redan öppen och kommer att hållas öppen fram till midsommar. Därefter redovisas de pengar som donerats i ett sammanfattande avsnitt som spelas in senare.

Ämnen det kommer att pratas om: datorer, smarta hem, wearables, sociala medier, podcast, foto, spel, machine learning och mycket mer.

Swisha din donation (och ev. fråga) redan nu till 123 288 23 55.

Visa mer
Kommentarer
7 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!