Missa inte Ida i Teknikhjälpen

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.

Nu på söndag kl 12 drar En podd om teknik (tidigare Slashat), igång sin sista sändning som direktsänds med video. Efter tio år bakom mikrofonerna har det blivit dags att avrunda och det gör Jezper Söderlund, Johan Larsson och Magnus Jonasson med en maratonsändning de kallar för Teknikhjälpen.

Enligt det preliminära schemat kommer jag att vara med i sändningen med start strax efter 14:00 för att prata om kroppsburen teknik (wearables). Sändningen hittar du via Youtube här ovan, men kommer också att sändas via Facebook om du hellre tittar där.

Efteråt kommer EPOT-gänget att klippa upp sändningen i delar och lägga upp som avsnitt som kommer ut under våren i vad som blir den tredje och sista säsongen av En podd om teknik.

Om du vill skänka pengar till Teknikhjälpen

Har du en fråga till EPOT-gänget, något du vill kommentera, eller något du tycker att de ska ta upp (se ämnen nedan), så bifogar du din fråga/meddelande i Swish-texten. EPOT-bössan är redan öppen och kommer att hållas öppen fram till midsommar. Därefter redovisas de pengar som donerats i ett sammanfattande avsnitt som spelas in senare.

Ämnen det kommer att pratas om: datorer, smarta hem, wearables, sociala medier, podcast, foto, spel, machine learning och mycket mer.

Swisha din donation (och ev. fråga) redan nu till 123 288 23 55.

Visa mer
Kommentarer
7 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.