Bilder på Huawei P30 Pro läcker ut

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

På tisdag nästa vecka är det dags för Huawei att lansera sin nya flaggskeppsmobiler P30 och P30 Pro under ett särskilt event i Paris. En hel del av informationen har redan läckt ut, som till exempel att telefonen kommer att ha processorn Kirin 980, en fingeravtrycksläsare i skärmen och kanske främst en extra imponerande kamera med superzoom på upp till 10x.

Nu har också ett flertal bilder läckt ut från olika håll på nätet, bland annat via Evan Blass på Twitter och Mysmartprice. Bland annat avslöjas här vilka färgalternativ Huawei tänker locka med, och sammanfattningsvis verkar de tonade kulörerna från förra året leva vidare. Roligaste färgen ser annars ut att vara en röd variant.

Vi kommer finnas på plats i Paris vid lansering, och kommer alltså snart kunna erbjuda en närmare titt på Huawei P30 och P30 Pro.

Källa: Evan Blass på Twitter | Mysmartprice

Läs våra senaste tester av Huaweis produkter:

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE