Apple släpper ny version av Airpods

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Om någon trodde att det kommer någon hårdvara under eventet den 25 mars – verkar det efter de senaste dagarna inte särskilt troligt. Apple har släppt nya produkter flera dagar i rad nu. Senast ut i butikshyllorna är en ny version av Airpods.

Som flera rykten gjort gällande bjuder nya Airpods på Hej Siri-funktionalitet med hjälp av en krets som Apple utvecklat de kallar för H1. Kretsen är utvecklad specifikt för hörlurar och bjuder på prestandaförbättringar, kopplar upp sig snabbare och ger mer taltid (upp till 50 procent mer än första generationen).

Den nya versionen av Airpods kan köpas med ett vanligt laddfodral eller ett nytt som laddas trådlöst. Lurarna kostar 1 995 kronor med det vanliga laddfodralet och 2 495 kronor om du vill kunna ladda trådlöst. Båda laddfodralen erbjuder upp till 24 timmars batteritid.

Det går också att köpa enbart det trådlösa laddfodralet för 995 kronor. Detta uppges vara kompatibelt också med första generationens Airpods.

En annan trevlig nyhet är att kunder som köper nya Airpods kan få fodralet graverat. Praktiskt om ni är flera hemma som ibland blandat ihop era hörlurar.

Apples vd Tim Cook bjuder på denna bild på Twitter med anledning av lanseringarna de senaste dagarna:

Kommentarer
91 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.