Apple släpper ny version av Airpods

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Om någon trodde att det kommer någon hårdvara under eventet den 25 mars – verkar det efter de senaste dagarna inte särskilt troligt. Apple har släppt nya produkter flera dagar i rad nu. Senast ut i butikshyllorna är en ny version av Airpods.

Som flera rykten gjort gällande bjuder nya Airpods på Hej Siri-funktionalitet med hjälp av en krets som Apple utvecklat de kallar för H1. Kretsen är utvecklad specifikt för hörlurar och bjuder på prestandaförbättringar, kopplar upp sig snabbare och ger mer taltid (upp till 50 procent mer än första generationen).

Den nya versionen av Airpods kan köpas med ett vanligt laddfodral eller ett nytt som laddas trådlöst. Lurarna kostar 1 995 kronor med det vanliga laddfodralet och 2 495 kronor om du vill kunna ladda trådlöst. Båda laddfodralen erbjuder upp till 24 timmars batteritid.

Det går också att köpa enbart det trådlösa laddfodralet för 995 kronor. Detta uppges vara kompatibelt också med första generationens Airpods.

En annan trevlig nyhet är att kunder som köper nya Airpods kan få fodralet graverat. Praktiskt om ni är flera hemma som ibland blandat ihop era hörlurar.

Apples vd Tim Cook bjuder på denna bild på Twitter med anledning av lanseringarna de senaste dagarna:

Kommentarer
91 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.