Apple släpper ny version av Airpods

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Om någon trodde att det kommer någon hårdvara under eventet den 25 mars – verkar det efter de senaste dagarna inte särskilt troligt. Apple har släppt nya produkter flera dagar i rad nu. Senast ut i butikshyllorna är en ny version av Airpods.

Som flera rykten gjort gällande bjuder nya Airpods på Hej Siri-funktionalitet med hjälp av en krets som Apple utvecklat de kallar för H1. Kretsen är utvecklad specifikt för hörlurar och bjuder på prestandaförbättringar, kopplar upp sig snabbare och ger mer taltid (upp till 50 procent mer än första generationen).

Den nya versionen av Airpods kan köpas med ett vanligt laddfodral eller ett nytt som laddas trådlöst. Lurarna kostar 1 995 kronor med det vanliga laddfodralet och 2 495 kronor om du vill kunna ladda trådlöst. Båda laddfodralen erbjuder upp till 24 timmars batteritid.

Det går också att köpa enbart det trådlösa laddfodralet för 995 kronor. Detta uppges vara kompatibelt också med första generationens Airpods.

En annan trevlig nyhet är att kunder som köper nya Airpods kan få fodralet graverat. Praktiskt om ni är flera hemma som ibland blandat ihop era hörlurar.

Apples vd Tim Cook bjuder på denna bild på Twitter med anledning av lanseringarna de senaste dagarna:

Kommentarer
91 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE