Video på Galaxy Fold visar tydligt veck

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Samsungs avtäckande av Galaxy Fold under Unpacked-eventet blev uppmärksammat, och lösningen med en stor vikbar skärm på insidan och en mindre främre skärm i ihopvikt form mottogs med både entusiasm och viss skepsis. Men under MWC-mässan förra månaden lyckades närgångna fotografer fånga bilder på ett veck där skärmen viks, och nu verkar detta veck bekräftas i en ny video.

Videon ser ut att komma från Vietnam där Samsung utför en del forskning runt kommande teknik. Testenheten som visas i videon har ett väldigt tydligt veck på skärmen, men det framgår inte hur många gånger detta exemplar har vikts. Samsung har själva hävdat att skärmen ska tåla att vikas cirka 200 000 gånger, men enligt en Bloomberg-rapport ska vecket börja uppstå när skärmen vikts cirka 10 000 gånger, men att Samsung jobbar på att få upp denna siffra så mycket som möjligt.

Det återstår att se hur mycket Samsung har lyckats minimera skärmvecket innan telefonen lanseras på svensk mark i maj. Med ett pris som lär ligga runt 25 000 kronor kan vi bara hoppas att de lyckats riktigt bra.

Källa: Sammobile, Bloomberg

Kommentarer
5 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE