Billigare Pixel 3-telefoner på gång

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.

I höstas lanserade Google den tredje generationen av sina egna mobiltelefoner Pixel, lämpligt döpta till Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det har utöver detta också ryktats om att Google förbereder billigare varianter av Pixel-telefonen, och nu kommer ytterligare uppgifter om detta från 9to5google.

Enligt rapporten kan de billigare modellerna få namnen Pixel 3a och Pixel 3a XL när de börjar säljas, och väntas få bildskärmar på 5,6 respektive 6 tum. Det är alltså något större än bildskärmen på Pixel 3 som är 5,5 tum, men något mindre än Pixel 3 XL som har 6,3 tum.

Telefonerna ska också få stöd för esim och 18 watt snabbladdning över USB-C, och med ett lagringsutrymme på 64 gigabyte. Även säkerhetskretsen Titan M ska finnas liksom funktionen Active Edge från Pixel 3, där du kan krama telefonen för att aktivera vissa funktioner.

Anmärkningsvärt nog uppges bildskärmen också vara OLED, så frågan är på vilket sätt detta blir budgetmodeller. Processorn är kanske ett område där Google snålat lite, för enligt rykten kan det blir antingen Snapdragon 670 eller Snapdragon 710 som driver härligheten.

När Pixel 3e och Pixel 3e XL ska börja säljas är än så länge okänt, liksom vilka marknader som får se telefonen.

Källa: 9to5google

Läs mer:

Kommentarer
1 svar

Om du har en lite modernare Mac så har du nog noterat att det mysiga, klassiska startljudet är borta men det finns ett sätt att få det tillbaka.

I den senaste betan som Apple släppt av macOS Catalina 10.15.4 så har Apple Music äntligen fått stöd för låttexter.

Microsoft har nu valt att samla Word, Excel och Powerpoint i en app istället för att vi ska ha flera olika på telefonen.

Minns ni Nintendos populära spelenhet Game Boy? Nu har Elago släppt ett skal så du kan få ditt AirPods-fodral att se ut som den gamla klassikern.

Året var 1990 och den 19 februari gjorde Adobe Photoshop sin debut på Macintosh. Trettio år har passerat och ingen har väl missat vad detta redigeringsprogram gjort för avtryck i världen. För att fira sin 30-årsdag adderar Adobe nya funktioner till Photoshop på iPad och Mac.

MacStories egna Federico Viticci har upptäckt att man nu kan få fram alternativa albumversioner i Apple Music, något Apple har lånat direkt från Beats.