Billigare Pixel 3-telefoner på gång

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.

I höstas lanserade Google den tredje generationen av sina egna mobiltelefoner Pixel, lämpligt döpta till Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det har utöver detta också ryktats om att Google förbereder billigare varianter av Pixel-telefonen, och nu kommer ytterligare uppgifter om detta från 9to5google.

Enligt rapporten kan de billigare modellerna få namnen Pixel 3a och Pixel 3a XL när de börjar säljas, och väntas få bildskärmar på 5,6 respektive 6 tum. Det är alltså något större än bildskärmen på Pixel 3 som är 5,5 tum, men något mindre än Pixel 3 XL som har 6,3 tum.

Telefonerna ska också få stöd för esim och 18 watt snabbladdning över USB-C, och med ett lagringsutrymme på 64 gigabyte. Även säkerhetskretsen Titan M ska finnas liksom funktionen Active Edge från Pixel 3, där du kan krama telefonen för att aktivera vissa funktioner.

Anmärkningsvärt nog uppges bildskärmen också vara OLED, så frågan är på vilket sätt detta blir budgetmodeller. Processorn är kanske ett område där Google snålat lite, för enligt rykten kan det blir antingen Snapdragon 670 eller Snapdragon 710 som driver härligheten.

När Pixel 3e och Pixel 3e XL ska börja säljas är än så länge okänt, liksom vilka marknader som får se telefonen.

Källa: 9to5google

Läs mer:

Kommentarer
1 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE