Pixel 4-skisser skapar habegär

I höst vet vi vad Google bjuder på med Pixel 4, men i väntan på avtäckandet kan vi dregla över de här skisserna på hur den kan komma att se ut.

De senaste tre höstperioderna har händelseförloppet varit detsamma. Det ryktas om Googles Pixel-telefoner, jag blir superpeppad och sedan bister över att de inte släpps i Sverige. Om så blir fallet igen i höst är oklart, men nya konceptskisser på hur Pixel 4-telefonerna kan komma att se ut får mig onekligen att oroa mig för en repetition i bisterhet.

En Twitter-användare med det lämpliga användarnamnet Phone Designer har delat med sig av designskisser för hur Pixel 4-telefonera kan se ut. Dessa skisser är tolkningar av hur telefonerna kan se ut baserat på påstådda funktioner och egenskaper som telefonerna ska ha, så det handlar inte om något som läckt ut i förtid.

Läs också: Android Q – vilka är era önskemål? Bilderna visar en telefon med dubbla skärmhål i samma stil som Samsungs Galaxy S10 Plus, och detta motsvarar den större familjemedlemmen Pixel 4 XL. Den mindre Pixel 4-modellen håller sig till ett kamerahål i samma stil som Galaxy S10 och S10E. Utöver detta har det också ryktats om att Pixel 4-telefonerna ska få någon form av modulär funktion hämtad från Project Ara, Googles projekt för helt modulära telefoner som hittills inte mynnat ut i några kommersiella produkter.

Det blir en intressant höst onekligen. Pixel 4-telefonerna kommer introducera Android Q som tillför både nya funktioner och ökat fokus på säkerhet och integritet, ett system som också kommer demonstrera om Project Treble-delen i Android 9 verkligen leder till lättare uppdateringar för andra telefontillverkare med egna användarmiljöer ovanpå Android.

Är ni pepp på Pixel 4-telefonerna, eller har de blivit mindre viktiga nu när aktörer som Oneplus och Nokia levererar rena eller nästintill helt rena versioner av Android med bra hårdvara?

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar
Clean my mac!

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Clean my mac!

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

Clean my mac!